

DRAFT PROGRAM AGENDA

Saturday, May 10, 2025

<i>1</i> · <i>1</i> · ·			
TIMING	TOPIC		SPEAKER
8:00-8:30 AM	BREAKFAST		
8:30-8:35 AM	Introduction		Doug Hemphill, MD
AM Sessions			Moderator. Mark Silverberg, MD
8:35-9:00 AM (25min)	Session 1: Diagnosis and Management of IBD in the OHP setting		Neeraj Narula, MD
9:00-9:25 AM (25min)	Session 2: Management of Perianal Disorders in the Clinic Setting		Amandeep Pooni, MD
9:25-9:50 AM (25min)	Session 3: Updates on ICHSCs (Integrated Community Health Services Centres) in Ontario		Presenter: TBC
9:50-10:05 AM (15min)	Q&A and Discussion		
10:05-10:35 AM (30min)	BREAK		
10:35-11:50 AM (75min)	Assisting your endoscopist with polypectomy, clipping, and injections Tips for the difficult colonoscopy: how to support your endoscopist Troubleshooting Scope-related issues	Gls: OACE General Meeting (50min) Session 4: AI Transcription for Endoscopy (25min) Using AI to create Endoscopy Report	NURSES: Hands-on: Thurarshen Jeyalingam, MD Sandy Nelles, MD Al for Endoscopy: Kyle Fortinsky, MD
11:50-12:30 PM (40min)	Lunch		
PM Sessions			Moderator. Augustin Nguyen, MD
12:30-12:55 PM (25min)	Session 5: Tips for the Difficult Colonoscopy		Sandy Nelles, MD
12:55-1:30 PM (35min)	Session 6: Polypectomy Challenges (Case-Based Discussion)		Thurarshen Jeyalingam, MD
1:30-1:40 PM (10 min)	Q&A and Discussion		
1:40-1:50 PM (10min)	Closing Remarks		Doug Hemphill, MD